SCHRIJVERSFESTIVAL Steenwijk e.o.
31e editie 2018

Toneel; Vele hemels boven de 7e

Naar het gelijknamige boek van Griet op de Beeck 

In dit fascinerende en beklemmende familiedrama doen de personages verwoede pogingen zich te ontdoen van de pijn in hun zelfgekozen leven. Uiteindelijk blijken er maar twee mogelijkheden te zijn: de sprong naar de dood of de sprong naar de liefde.

Griet op de Beeck heeft haar personages en de wereld waarin zij leven met veel humor en liefde beschreven. Op het toneel laten de acteurs ook zien wat niet geschreven is, wat tussen de zinnen en achter de woorden verscholen ligt: de ontreddering, het verdriet en de wanhoop, maar ook de vriendschap, de schoonheid, de grote liefde en tot slot…de loutering.

De topcast bestaat uit Henriëtte Tol (Bloedverwanten, Soldaat van Oranje), Hanne Arendzen (Intouchables, Eline Vere), Stefan Rokebrand (Musical Award voor Chez Brood, Celblok H), Peter Bolhuis (De prinses op de erwt: een modern sprookje, Sophie, Amandla! Mandela, Augustus: Oklahoma) en Anne Lamsvelt (Chez Brood, Dokter Deen). Ursul de Geer (Advocaat van de Duivel, Stoner, Gloed) tekent voor de regie.

 

Donderdag 8 maart 2018 - 20.00 uur - € 27,50

Bezoekers Schrijversfestival krijgen € 5,- korting op vertoon van de flyer of met de kortingscode HEMELS

RaboTheater De Meenthe - Stationsplein - Steenwijk

 

Reserveren is mogelijk via deze link